reninstal reninstal
reninstal reninstal
 
 
Bld. 21 Decembrie nr. 129
Cluj - Napoca, jud.Cluj
România
Tel. : 0745/958108
e-mail: reninstal@gmail.com

 

 Despre noi

 

 

    Societatea comercială "RENINSTAL SRL", a luat fiinţă în anul 2006, se încadrează în categoria societăţilor mici, este cu capital integral privat, şi de la înfiinţare este într-o ascensiune continuă, care se observă prin modernizarea permanentă a modului de lucru, dotarea societăţii cu scule şi unelte moderne, creşterea cererilor pentru executarea de lucrări într-o gamă foarte variată. Oferim o gamă variată de lucrări şi sevicii, după cum se poate observa la secţiunea "SERVICII", cum ar fi: construcţii, instalaţii de orice fel, reparaţii-service etc.

 

 

    Din cele spuse mai sus, noi vă putem oferi toate serviciile pentru o clădire la cheie, sau puteţi opta doar pentru unul dintre servicii, cum ar fi: instalaţie electrică. Suntem preocupaţi în mod constant de calitatea şi garantarea seviciilor, în relaţiile noastre cu clienţii, deoarece societatea are trei puncte forte, prin care şi-a păstrat renumele, şi anume: PROMPTITUDINE, CALITATE ŞI GARANŢIE, de aceea se investeşte mereu în acest segment al societăţii.
    Ceea ce noi ne propunem este să privim lucrurile din perspectiva umană şi să aducem simplitate în această lume complexă. Avem convingerea că la societatea noastră există un loc pentru fiecare şi putem face produsele, seviciile şi comunicarea noastră uşor de înţeles şi de asimilat pentru toată lumea. Pornim la drum în această călătorie fiind conştienţi că avem un drum lung de parcus, având certitudinea că am făcut deja primii paşi în direcţia potrivită.

 

 

    În speranţa unei colaborări pe viitor, vă invităm să vizitaţi site-ul nostru în continuare, şi avem convingerea fermă că la noi veţi găsi ceea ce căutaţi.

reninstal