reninstal reninstal
reninstal reninstal
 
 
Bld. 21 Decembrie nr. 129
Cluj - Napoca, jud.Cluj
România
Tel. : 0745/958108
e-mail: reninstal@gmail.com

Monumente funerare

   

 

  Societatea noastră este o firmă cu specific în domeniul construcţiilor şi această cauză ne-a determinat să îndreptăm privirea şi să executăm lucrărişi în domeniul monumentelor funerare.

 

  Societatea noastră are deja un trecut, nu foarte lung ce-i drept, dar în acel timp scurt pe care îl avem în spate, ne-am creat un renume, fiindcă am realizat numai lucrări de calitate, la standarde ridicate şi la preţuri accesibile tuturor. Din acest motiv enumerat anterior avem şi o recomandare din partea clienţilor cu care am colaborat în trecut, sau mai colaborăm şi azi. Aceste lucruri ne fac să ne considerăm puternici, calitativi şi competenţi pe piaţă.

 

 

   Aşadar, la noi puteţi face comandă pentru orice fel de monument funerar, de la cel mai simplu, până la construcţii complexe, împrejmuiri, întreţinerea acestora, până şi plantări de flori, ori pomi etc.

 

 

 

  Pentru detalii vă rugăm să luaţi legătura cu domnul Renaldo Kiss prin transmiterea unui mesaj de la rubrica CONTACT, sau la numărul de telefon afişat pe site.

reninstal